8 Απρ 2010

ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΚΑΚΙ 2010

Με επιτυχία διεξάγονται οι Αιγιαοπελαγίτικοι Αγώνες στο Σκάκι του 2010 στην Αθήνα και στο Ξενοδοχείο Classic Acropol.

Η ομάδα της Ρόδου λαμβάνει μέρος, παρά τις απουσίες της τελευταίας στιγμής στο Ομαδικό Πρωτάθλημα (12 σκακιέρες), στο Ομαδικό Κύπελλο (4 σκακιέρες) και στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων (6 σκακιέρες)

Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα ο ΙΠΠΟΤΗΣ παρά το ότι έχασε από την Χίο και την Μυτιλήνη ελπίζει στην επικράτηση επί της Σαντορίνης για να πάρει μια θέση στο βάθρο (3η)

Στο Ομαδικό Κύπελλο αποκλείστηκε (νοκ άουτ αγώνες) από την Κω παίρνοντας ισοπαλία (2-2) αλλά στα κριτήρια (αποτέλεσμα 1ης σκακιέρας) επικράτησαν οι Κώες και πήραν την πρόκριση. Οι παρτίδες ήταν εξαιρετικές και κράτησαν (για τις σκακιέρες 1-3) σχεδόν 4,5 ώρες. Για την ιστορία να θυμηθούμε ότι στην περσινή διοργάνωση και στον αντίστοιχο αγώνα οι Κώες είχαν επικρατήσει (1-3) του ΙΠΠΟΤΗ.

Τέλος στο Ομαδικό Παίδων Κορασίδων, η ομάδα παίζει χωρίς πιθανότητες νίκης λόγω απουσιών και ελπίζει στην ατομική διάκριση των συμμετασχόντων.

"Φώς" σε ατομικό επίπεδο, αποτελούν τα κορίτσια του ομίλου Μανιά Μαριάνθη και Βασιλάκη Αγνή που μέχρι τώρα είναι αήττητες τόσο στο Ομαδικό Πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο έχοντας αποκομίσει 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες , ακολουθεί ο Αποστολάκης Γιάννης με 2 νίκες στους 3 αγώνες και οι Φωτιάδης Ιορδάνης και Ηρακλείδης Χρίστος με 1 νίκη στους 1 και 2 αγώνες αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: